FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je u novogodišnjoj čestitki građanima Srpske da su danas potrebni sloga i solidarnost, a ne podjele i nerealna očekivanja, te da je svjestan teškoća sa kojima se veliki broj ljudi suočava u svakodnevnom ž

"Učinićemo sve da se u narednoj godini osjećate sigurni i korisni članovi društva, da ojačamo vjeru u Republiku Srpsku i njene institucije", istakao je Dodik u čestitki.

On je naglasio da je potpuno siguran da će naredna godina biti završena sa boljim ekonomskim rezultatima, a samim tim i boljim životnim standardom i snažnijom Republikom Srpskom.

"Sa tom željom čestitam Vam Novu Godinu i božićne praznike", navedeno je u čestitiki predsjednika Republike Srpske.

Dodik je podsjetio da je Republika Srpska u godini na izmaku prolazila kroz brojna politička i ekonomska iskušenja, ali da je uprkos svemu ostala stabilna i ojačala svoju poziciju, saopšteno je Kabineta predsjednika Srpske.

On je istakao da Republiku Srpsku danas niko ne može osporiti jer je ona stvorena kao plod težnje srpskog naroda za slobodom.

"Danas nam trebaju sloga i solidarnost, a ne podjele i nerealna očekivanja, koja ne donose korist nikome, osim onima koji ne vole Republiku Srpsku. Mi je volimo, jer ona je sigurno mjesto za život nas i naših porodica. Zboga toga nikada nećemo pristati da njen položaj i ovlašćenja budu dovedena u pitanje", poručio je predsjednik Srpske.

On je svim građanima Republike Srpske poželio da 2017. godina bude bolja i uspješnija od prethodne.

"U tom uvjerenju, Vama i Vašim porodicama, od srca čestitam Novu godinu, sa željom da Vam donese puno zdravlja, sreće i radosti", naveo je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )