FOTO: InfoBijeljina

Nastavljamo da provodimo našu politiku, bez obzira što nas ovdje potpuno opstruiše lokalna struktura, poručio je predsjednik SNSD Milorad Dodik, koji se u Bijeljini sastao sa rukovodiocima Gradskog odbora kao i predstavnicima mjesnih odbora stranke i najavio da će na ovim izborima imati kandidata za gradonačelnika.

- SNSD je dobio podršku naroda ovdje, ali nismo uspjeli da dobijemo gradonačelnika. Ovaj put idemo na to da dobijemo gradonačelnika. Mi smo odgovorni, imaćemo našeg kandidata, a SNSD daje isključivo kandidata koga mi podržavamo, iza kojeg stojimo i koji pobjeđuje - poručio je Dodik.
 
Istakao je da će SNSD veoma brzo ući u političku borbu, upravo u Bijeljini, i da je upravo zato i bio sa predsjednicima mjesnih odbora.
 
- Ova organizacija je svjesna, ovdje su se opredijelili za nova lica koja će sigurno ponuditi odgovornu politiku - rekao je Dodik.

Može biti slika sljedećeg: 9 ljudi, stol, Rasvjeta i vjenčanje

Podsjetio je da Bijeljina ima budžet 70 miliona godišnje.
 
- Četiri godine je taj iznos izgubljen na glupostima. U Bijeljini se ništa ozbiljno ne radi, osim onoga što rade republičke vlasti. Ako Bijeljina ne vidi da je gradonačelnik Ljubiša Petrović potrošio 70 miliona ni na šta, onda neka nastavi. Mi nemamo ništa protiv - poručio je Dodik.
 
Naglasio je da ga impresionira upornost članova da ostanu u SNSD pored svih izazova, pa čak i nepravdi koje su možda doživjeli.
 
- Oni ostaju politički opredijeljeni za angažman u SNSD i to je jedna garancija na koju ćemo moći da računamo u našem narednom periodu - rekao je Dodik.
 
Istakao je da je SNSD državotvorna, najveća i najsnažnija partija.
 
- Samo velike partije mogu da budu državotvorne.Ne želim nikoga da potcjenjujem, ali male političke patrije imaju druge prioritete, a mi moramo da se imamo odgovornost i za državu i narod - istakao je Dodik.
 
Naglasio je da je osnovno djelovanje SNSD-a bazirano na statusu Srpske.
 
- Naravno da smo stranka koja vodi računa i o svom članstvu. Neke nepravde koje smo mogli da zabilježimo ovdje u prošlosti sigurno će biti otklonjene. Neprikosnovenost mjesnih odbora je u samoj organizaciji. Onaj ko je nema ne može da računa na jačinu. Zato treba dati adekvatnu podršku našim članovima u mjesnim organizacijama - poručio je predsjednik SNSD-a.
 
Mi moramo biti svjesni, dodao je Dodik, da SNSD ukoliko nema snagu koju ima sada, da je to na najveću štetu ovog naroda i ove Republike.
 
- Niko ne može da napravi snažnu organizaciju kakva je SNSD. SNSD iz svoje snage izvlači primarno, a to je politika odbrane Republike Srpske i njen status. Mi ćemo to i nastaviti - poručio je Dodik.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 15 )