FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da poštuje Rusiju i njenog predsjednika Vladimira Putina, budući da je riječ o zemlji koja je veoma važan partner i investitor u Republiku Srpsku.

Dodik je, gostujući sinoć na Federalnoj televiziji, istakao da je Rusija veoma politički korektna. 

"Nisam imao niti jedan zahtjev kojim se tražilo od mene da učinim nešto što je samo po volji Rusa, a da nije po mojoj volji. Veoma su dobri saradnici i poštujem napore Rusije da se ojača i da bude dio međunarodne koalicije u borbi protiv terorizma", rekao je predsjednik Srpske. 

Na pitanje da prokomentariše nedavne proteste opozicije u Crnoj Gori, Dodik je rekao da je Milo Đukanović legitimni predsjednik crnogorske Vlade i da poštuje letitimitet i volju naroda u toj zemlji. 

"To je njihova stvar i nema potrebe da komentarišem ili na bilo koji drugi način da se uključujem u to", istakao je Dodik i ocijenio da kao "izvikanu priču" navode da se Ruska Federacija miješa u unutrašnje stvari drugih zemalja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )