FOTO: RTRS

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Novak Đković pokazao zašto je najbolji teniser svih vremena, iako je izostala pobjeda u finalu Vimbldona, i zahvalio mu što je nepresušni izvor inspiracije i pozitivni uzor svim mladim generacijama.

Najveći srpski teniser svih vremena Novak Đoković ponovo je svojim sportskim umijećem, samo četrdesetak dana nakon operacije koljena i kratkog oporavka, napravio seriju sjajnih rezultata – napisao je Dodik na društvenoj mreži „Iks“.

Dodik je naveo da je Đoković svim obožavaocima širom svijeta priuštio nezaboravne trenutke tokom cijelog turnira, a dijelu publike u Engleskoj očitao zasluženu lekciju zbog nepristojnog ponašanja.

– Sve nas u Republici Srpskoj, koji za njega navijamo cijelim srcem, učinio je veoma ponosnim. Novače, hvala Vam što ste nepresušni izvor inspiracije i pozitivni uzor svim mladim generacijama – poručio je Dodik.

On je Đokoviću poželio puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i da još dugo gospodari svjetskim teniskim terenima.

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 7:6 (7:4).

Đoković u svom 10. finalu Vimbldona nije uspio da osvoji osmu titulu u Londonu i 25. na grend slem turnirima.

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )