FOTO: null

Predsjednik SNSD Milorad Dodik razočaran je stanjem u bijeljinskom gradskom odboru zbog čega već duže vrijeme odlaže imenovanje novog predsjednika SNSD u Semberiji.

Prema ranijim informacijama, kao najozbiljniji kandidati za tu funkciju pominjani su aktuelni vršilac dužnosti predsjednika GO SNSD Bijeljina dr Siniša Maksimović, donedavni prvi čovjek semberskog SNSD Miroslav Milovanović, kao i Slavica Lukić, Zlatan Lazarević, advokat Miloš Stevanović i još neki viđeniji članovi stranke.


Kandidati

Kako Istina saznaje od dobro obavještenog sagovornika iz vrha SNSD, Dodik je ovih dana „skratio spisak“ potencijalnih kandidata a definitivna odluka očekuje se u septembru ili oktobru.

– Predsjednik je definitivno otpisao neke kandidate. Miroslav Milovanović već je imao šansu da vodi stranku ali se nije proslavio, a takođe su otpali i Zlatan Lazarević i Slavica Lukić. Mladi advokat Miloš Stevanović potrebniji je Dodiku kao član tima za međunarodne pregovore koji će u narednom periodu biti veoma važni za Republiku Srpsku, te zbog toga ovo nije pravi momenat da on preuzme stranku u Bijeljini. Zbog svega toga, kao najozbiljniji kandidat za novog predsjednika SNSD Bijeljina ostaje dr Siniša Maksimović, i još jedan kandidat čije ime se čuva u tajnosti.

Čitav članak pročitajte u novom broju magazina Istina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )