FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da stav opozicije da ne dođe na sutrašnji sastanak razumije tako da oni nemaju želju da razgovaraju ili da se postigne dogovor.

"To je njihov odnos prema Republici Srpskoj i prema potrebi da Republika Srpska ima bazični dogovor", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je poručio da se, bez obzira ko je na kojoj poziciji, moraju vraćati političkom dogovoru u Republici Srpskoj i graditi konsenzus o pitanjima koja su važna za predstavljanje Srpske na nivou BiH i regiona, ali i za situaciju u Srpskoj.

"Spremni smo, kao vlast, da čujemo i njih o tome šta misle šta treba učiniti ovdje u Republici Srpskoj da bi se kretali bolje. To ne čujemo. Čujemo samo opštu galamu", rekao je Dodik.

On je dodao da predstavnici Srpske na nivou BiH ne mogu da isključuju predstavnike Republike Srpske, jer je to od ključne važnosti.

"Ne možemo da vam damo podršku ako nas isključujete iz komisija i donosite odluku bez predstavnika Srpske", istakao je Dodik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )