Dodik najavio jednokratnu pomoć za borce, mlade i penzionere
FOTO: infobijeljina

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je jednokratnu pomoć od 100 KM borcima, mladima od 18 do 30 godina i penzionerima.

"Ne prestaje naša obaveza. Smatramo da je neophodno prihvatiti inicijativu za jednokratnu podršku koju bi trebali isplatiti do kraja trećeg kvartala. Budžet će morati da obezbijedi oko 50 miliona maraka", rekao je Dodik na konferenciji za novinare.

Dodik je istakao da je ekonomsko politička situacija u RS stabilna, te da će od maja plate u javnom sektoru kao i penzije biti uvećane za deset odsto. 

Dodao je da će koalicija okupljena oko te stranke izaći na izbore sa zajedničkim kandidatima za najviše funkcije, a da će oba kandidata biti iz SNSD-a. 

Kazao je da SNSD počinje s izbornom kampanjom, te da su svi organi stranke i članovi dobili zadatak da budu vidljivi u javnosti, a posebno u svojim lokalnim zajednicama. 

Ponovio je stav da je Kristijan Šmit nelegalni visoki predstavnik i da ga RS i dalje neće podržavati, te da će biti nastavljene sve politike prenosa nadležnosti. 

Rekao je da je SNSD protiv prolongiranja izbora, i da je spreman da ostvari jednu od najvećih pobjeda do sada. 

Takođe je istakao da bi SNSD prihvatio da mandati pripadaju strankama a ne pojedincimac kako bi se izbjegli prebjezi pojedinaca u parlamentarnim grupama, a dodao je i da EU i SAD žele da se situacija zakomplikuje a ne da se riješi. 

Ustvrdio je da je Bezbjednosno obavještajnu agenciju preuzela ratna bošnjačka obavještajna služba.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Vaš komentar

Komentari ( 3 )
Radovan

Sigorno osjetijo da ce da rikne pa oce da neode u pakao sa tolikim lopovlukom a VIDI SE DA JE i NESTO ZUTNO NECE ON JOS DUGO!!!

Ovi od 30 pa do 65 po vama netreba ni da zive, njih nema ni na mapi! Sto se na Vucica ne ugledas, kad ga vec u svemu kopiras, pa svakom punoljetnom gradjaninu das po 100€, bez izuzetka??? Bagra ste vi, zestoka, treba ovaj smak svijeta malo da pozuri!!!

Šumadija

Mile Car !!!