FOTO: null

Kao najozbiljniji kandidati za predsjednika gradskog odbora SNSD u Bijeljini figuriraju donedavni predsjednik Miroslav Milovanović, aktuelni vršilac dužnosti predsjednika gradskog odbora dr Siniša Maksimović, potom Slavica Lukić, vršilac dužnosti rektora

Ima tu još nekih kandidata koji se sami nude kao rješenje, ali predsjednik Milorad Dodik će sigurno izabrati nekoga od ove šestorke. Koga i kada, to samo on zna – otkriva dobro obaviješten sagovornik Istine iz vrha SNSD.

Rješenje pitanja novog predsjednika SNSD u Bijeljini i te kako će imati uticaja na ukupna politička dešavanja u Semberiji, zbog čega i u drugim strankama pomno prate dešavanja u SNSD.

– Nama u SDS jedino nisu prihvatljivi Miroslav Milovanović i Zlatan Lazarević kao ostrašćeni protivnici bijeljinskog SDS i gradske uprave. Donekle nam ne odgovara ni Miloš Stevanović zbog energije mladosti koju može da povuče za sobom, otkriva za Istinu jedan od bliskih saradnika gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića koji je insistirao na anonimnosti. On dodaje da u SDS svi vjeruju da će i dalje oni ostati najjača politička stranka u Semberiji, bez obzira ko će biti novi predsjednik lokalnog SNSD.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )