FOTO: atvbl.com

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je smiješna izjava predsjednika SDS-a Vukote Govedarice da on ima strah od gubitka izbora i da zbog toga konstruiše razne stvari.

"Takve njegove izjave su obična budalaština i ne zavređuju moj komentar. Eto u strahu sam pogotovo kad vidim Govedaricu, ja ne znam gdje se nalazim. Budalaštine", izjavio je Dodik novinarima u Bijeljini. 

On je ponovio da ima pouzdane informacije da je spreman dramatičan plan opozicije u Srpskoj za 6. oktobar, dan pred opšte izbore u BiH, kako bi bili poništeni izbori u Banjaluci. 

Dodik je juče rekao za RTRS da u Banjaluku dolazi 50 kamiona izbornog materijala za banjalučku regiju i da je plan da oni budu oteti. 

"Oni imaju namjeru da otmu te kamione, dovoljno je da jedan zauzmu. Ako to ne uspiju, onda će 6. oktobra, dan pred izbore, izaći na miting da nešto govore politički, a onda će stranci u Sarajevu reći da je to narušavanje izborne tišine, poništavaju se izbori u Banjaluci i samo se Banjaluka pravi slučajem", istakao je Dodik. 

Centralna izborna komisija BiH zakazala je opšte izbore u BiH za 7. oktobar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )