FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas Uniji studenata Republike Srpske 17. novembar – Međunarodni dan studenata.

Dodik je istakao da je obrazovanje jedna od najvažnijih pretpostavki za razvoj i napredak svakog društva, što posebno dolazi do izražaja u današnjim vremenima visokih tehnologija, otvorenih ekonomija i procesa globalizacije.

"Imajući u vidu značaj obrazovanja mladih i uticaj na dobrobit društva, institucije Republike Srpske nastaviće da rade na unapređenju sistema obrazovanja, te u tom smislu pružati podršku studentima stvaranjem uslova za kvalitetan život i rad", poručio je Dodik.

On je posebne čestitke studentima uputio povodom potpisivanja Deklaracije o programskim osnovama zajedničkog djelovanja studentskih organizacija.

"U uvjerenju da će se potpisivanjem ove deklaracije dodatno unaprijediti saradnja i dijalog studenata sa nadležnim institucijama, još jednom vam čestitam Međunarodni dan studenata i želim mnogo uspjeha u daljem radu", navodi se u čestitki predsjednika Republike.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )