FOTO: InfoBijeljina

Ministarka spoljnih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković svojim neustavnim ponašanjem nastavlja da narušava ugled BiH na međunarodnoj sceni, zloupotrebljavajući svoj položaj i iznoseći lične i stranačke stavove o bitnim pitanjima, bez konsultacija i odluke Predsjedništva BiH, napisao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na svom Tviter nalogu.

- Svojim djelovanjem nanosi štetu svima i nastoji da nas posvađa s prijateljskim zemljama, kao što je Država Izrael, koja u potpunosti podržava Ustav BiH i konstitutivnost naroda. Za nas je važno da imamo dobre odnose i saradnju s Izraelom i želim da zahvalim Državi Izrael na jasnom iznošenju stavova i podršci pravilnom razumijevanju situacije i odnosa u BiH - napisao je Dodik.
 
Turkovićeva je uputila je demarš Ministarstvu spoljnih poslova Izraela i ambasadi ove zemlje u Tirani zbog stavova iznesenih o reformi izbornog zakonodavstva BiH.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )