FOTO: InfoBijeljina

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je priča o fizičkom obračunu njega i ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, koju su u javnost plasirali pojedinci iz opozicije, izmišljotina koja apsolutno nije vrijedna komentara.

"Impozantno je kako ljudi izmišljaju i uživaju u tome da nešto slažu i onda se ponose time i ne odustaju od toga. To je potpuna laž. Zar neko misli da bi Lukač ostao ministar da se to desilo", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.
 
On je naglasio da je to takva vrsta bizarne podvale da nema potrebu da uopšte odgovara na takva pitanja.
 
Dodik je istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ realizovalo vrhunsku akciju, te da je malo takvih institucija u regionu i šire u Evropi koji se obračunavaju sa vlastitim pripadnicima zbog saradnje sa kriminalnim strukturama.
 
"Imamo snage da to uradimo i tako ćemo raditi i dalje. I onda se pojave neke priče o sukobima. Nikakvih sukoba nema. Institucije Republike Srpske funkcionišu, ostvaruju svoju ustavnu i zakonsku ulogu. Republika Srpske je stabilna, razvija se i na dobrom je putu", poručio je srpski član Predsjedništva BiH.
 
Dodik je naglasio da ekonomija u Republici Srpskoj i podaci koji su relevantni govore o tome da je Srpska stabilna.
 
"Srpska, iako pogođena pandemijom i drugim pritiscima, u ovakvim okolnostima čini maksimalno i mnogi se čude kako uopšte uspijevamo da održimo sistem, imajući u vidu stalno osporavanje međunarodne zajednice, ali i ostatka BiH od koga imamo samo probleme", istakao je Dodik.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )