FOTO: srpskainfo

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da su srpskom narodu i Republici Srpskoj potrebni jedinstvo i patriotizam kao simboli prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i da to mora biti zavjet kako za današnje, tako i za buduće generacije.

"Danas mnogi kidišu na Republiku Srpsku, našu imovinu, prava i slobodu. Pokušavaju na razne načine da nas majorizuju, da nas utišaju, ugnjetavaju, ali naši preci treba da nam budu primjer i ideal kako se čuva i brani svoja zemlja, svoj identitet, vjera i otadžbina. Moramo braniti ono najsvetije što imamo i što smo stvorili u miru, a u ratu odbranili - svoju Republiku Srpsku", istakao je Dodik.
 
On je podsjetio da je protekle sedmica obilježena 81 godina od Bitke na Kozari, a da se danas obilježava 148 godina od početka ustanka u Hercegovini - Nevesinjske puške.
 
"Zato trebamo jedinstvo i patriotizam koji su simboli naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. I to mora biti zavjet kako za današnje, tako i za buduće generacije", napisao je Dodik na "Instagramu".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )