FOTO: InfoBijeljina

Najviše rukovodstvo SNSD-a i predstavnici koalicije "Dogovor za Bijeljinu" pozvali su bijeljinskog gradonačelnika LJubišu Petrovića da što prije otkloni sve zastoje i blokade u gradu ili će na sastanku 15. oktobra odlučiti o pokretanju pitanja njegovog opoziva.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je novinarima da su danas na sastanku sa koalicijom "Dogovor za Bijeljinu" pozvali gradonačelnika Bijeljine da što prije otkloni sve zastoje i blokade vezane za provođenje odluka i planova koji su ranije doneseni za razvoj grada.
 
Dodik je naveo da je od gradonačelnika zatraženo da se uputi u efikasnije rješavanje infrastrukturnih problema nego što je to bilo do sada, te su ga pozvali i na razgovor o tome.
 
"Ukoliko se to ne uradi u narednih 15-ak dana, koalicija `Dogovor za Bijeljinu`, ojačana predsjednicima političkih partija na republičkom nivou koje čine tu koaliciju, sastaće se 15. oktobra u Bijeljini i odlučiti da li će pokrenuti pitanja opoziva gradonačelnika", rekao je Dodik.
 
Sastanku, održanom u Banjaluci, su pored Dodika prisustvovali potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković, generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, te predstavnici koalicije "Dogovor za Bijeljinu". 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 7 )