FOTO: Pixabay

Skupština Brčko distrikta dala je saglasnost na odluku o izmjeni i dopuni cjenovnika parkiranja preduzeća "Putevi Brčko" kojim je pacijentima Bolnice omogućeno besplatno parkiranje na bolničkom parkingu u trajanju od dva sata.

Saglasnost na cjenovnik data je uz zaključak kojim se obavezuju "Putevi Brčko" da u roku od 60 dana dostave Skupštini novi cjenovnik usluga i način naplate s predlozima o pogodnostima za određene kategorije građana Distrikta.
 
Predsjednik Skupštine Siniša Milić rekao je da su se na sjednici čuli različiti predlozi da određene kategorije građana budu oslobođene od plaćanja parking mjesta, te da se nada da će Skupština u previđenom roku dobiti od "Puteva" kvalitetan prijedlog novog cjenovnika, prenosi Srna.
 
Direktor Javnog preduzeća "Putevi Brčko" Vlado Jeftić rekao je da će novi cjenovnik parkiranja ovo preduzeće raditi u saradnji sa Vladom i Skupštinom sistrikta kako bi se građanima distrikta obezbijedio efikasan parking sistem sa prihvatljivim cijenama parkiranja.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )