FOTO: null

Dvorište OŠ "Knez Ivo od Semberije" u bijeljinskom naselju Koviljuše bilo je premalo da primi sve Semberce, kojima je predstavljena lista kandidata Pokret "Uspješna Srpska" za predstojeće lokalne izbore.

Do pobjede zajedno sa narodom!

Večerašnjom predizbornim tribinom Pokret "Uspješna Srpska" sve svoje aktivnosti, u predstavljanju političkog programa i liste kandidata, usmjerava na uže jezgro grada, poručio je sa skupa u Mjesnoj zajednici Koviljuše kandidat za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović, istakavši da PUS ima riješenje za sve probleme sa kojima se suočavaju mještani ove najmlađe Mjesne zajednice u gradu.

"Mi rješenje za Koviljuše imamo, imamo riješenje za poplave, riješenje za cijelu Semberiju. Neće se više desiti da Bijeljina bude poplavljena, osiguraćemo nasipe, a što se Koviljuša tiče obezbijedićemo prevoz od ovog naselja do centra grada, to je jeftina investicija i to ćemo i uraditi, riješenje i za `Eko dep` je gotovo, tako da je sigurno da se Koviljušama i Bijeljinom neće više širiti neprijatan miris", ističe Maksimović uz obećanje da će se od 2. oktobra i za nezaposlene iz ove MZ ukazati prilika za novim radnim mjestima.

Nosilac liste Pokreta Uspješna Srpska Srđan Mijatović, kaže da naselje kao što su Koviljuše, koje je niklo nakon ratnih zbivanja, zaslužuje da ima riješenu kompletnu infrastrukturu, po čemu se ne bi trebalo razlikovati od ostalih naselja u gradu.

"Mještani Koviljuša imaju problem prilikom legalizacije objekata, gdje jedna prosječna kuća za legalizaciju treba da izdvoji oko 3.500 KM, što se može regulisati, tako što bi se administrativne obaveze, odlukama Skupštine grada, umanjile", navodi Mijatović.

Prisutnima se na tribini PUS u Koviljušama obratila i kandidat za odbornika Danijela Pantić, koja ističe da ukoliko 2.oktobra uđe u gradski parlament zalagaće se za prava djece poginulih boraca, invalida rata i boraca koji su u potpunosti zaboravljeni. 

Iz Pokreta Uspješna Srpska poručuju da će u sklopu svojih predizbornih aktivnost, narednih desetak dana, više biti orijentisani ka gradskim mjesnim zajednicama, nego što je do sada bio slučaj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )