FOTO: unsplash.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ do kraja dana očekuje se djelimično razvedravanje u svim predjelima, a maksimalna temperatura biće do 25 stepeni Celzijusovih.

Kasnije tokom dana očekuje se uglavnom sunčano vrijeme na zapadu i sjeveru, a u Hercegovini će biti uslova za prolaznu kišu ili pljusak, ali će se i tamo do kraja dana razvedriti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Maksimalna temperatura vazduha iznosiće od 18 stepeni na istoku i jugozapadu do 25 na jugu, u višim predjelima od 13 stepeni Celzijusovih.
 
Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, u Hercegovini slaba do umjerena bura, dok će u višim predjelima ona povremeno biti i pojačana.
 
Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, pretežno sunčano je na sjeverozapadu, dok su lokalni pljuskovi registrovani u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Srpske i FBiH.
 
Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Čemerno sedam, Han Pijesak osam, Prijedor i Mrkonjić Grad devet, Banjaluka, Doboj, Novi Grad i Sokolac 10, Tuzla i Ribnik 11, Sarajevo, Zenica, Foča i Rudo 12, Bijeljina i Bileća 14, Neum 18 stepeni Celzijusovih.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )