FOTO: null

Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ u Bijeljini danas povodom obilježavanja Dana biblioteke organizuje veliki popust na godišnju cijenu članarine prilikom učlanjenja. Do 14 sati učlanjeno je više od 1.700 sugrađana, potvrdio je za portal InfoBijeljina dir

Cvjetković je rekao da je odziv građana od jutros izuzetno veliki i podsjetio da je prošle godine povodom organizovanja popusta na članarinu u ovu biblioteku upisano 2.376 novih čanova. 

"Pozivamo građane da se odazovu ovoj akciji i da iskoriste današnji popust na članarinu. Siguran sam da će do 19 časova prošlogodišnji broj upisanih u jednom danu biti znatno veći i još jednom pozivam sve građane da iskoriste današnji popust", dodao je Cvjetković. 

Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini organizuje danas, povodom obilježavanja Dana biblioteke, veliki popust na godišnju cijenu članarine prilikom upisa. 

Tako će za učenike osnovnih škola koji se od 8.00 do 19.00 časova učlane u biblioteku članarina iznositi samo jednu KM umjesto pet, a za učenike srednjih škola, studente, penzionere i ostale građane tri KM umjesto 10 i 20. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )