FOTO: Nezavisne

Predsjedništvo DNS-a raspustilo je odbore u Loparama i Brčkom i za povjerenika imenovalo Radislava Jovičića, potpredsjednik DNS-a, saopšteno je danas iz ove stranke.

"DNS je interese građana i Republike Srpske stavio iznad bilo kog pojedinačnog interesa. Zbog stava pojedinaca u Loparama i Brčkom, da su funkcije važnije od naroda zbog kojeg stranke postoje, Predsjedništvo DNS-a raspustilo je odbore u ovim sredinama i za povjerenika  imenovalo Radislava Jovičića, potpredsjednik DNS-a", kažu u DNS-u.

U ovoj stranci tvrde da pojedinci ne mogu oslabiti partiju, što govori i činjenica da skoro kompletno članstvo ostaje uz stranku, kao u slučajevima Bijeljine i Кozarske Dubice.

"Od tri odbornika izabranih u Skupštinu opštine Lopare, dva su ostala dosljedna i vjerna stranci.  Jučerašnje saopštenje da je OO DNS Lopare istupio iz DNS je u najmanju ruku rečeno neozbiljno. Predsjednik odbora je u bolnici. Sastanak OO nije uopšte održan. Saopštenje potpisano od strane sekretarice. I pored svega toga iskreni i vjerni članovi DNS-a nastavljaju zacrtanim putem i neće se obazirati na ovakve niskosti i podlosti", zaključeno je u saoštenju DNS-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )