FOTO: null

Demokratski narodni savez /DNS/ mladima posvećuje pažnju koju oni i zaslužuju u radu ove stranke, izjavio je danas član Predsjedništva DNS-a Dane Malešević.

Malešević je u Gradišci, gdje je danas održana sjednica Predsjedništva Organizacije mladih DNS, istakao da će na narednoj sjednici stranačkog Predsjedništva prenijeti koji su to stavovi i ciljevi rukovodstava Organizacije mladih DNS-a i koje aktivnosti sprovode s ciljem jačanja stranke. 

On je naveo da predsjednik Organizacije mladih, kao član Predsjedništava DNS, u kontinuitetu upoznaje članove najviših organa stranke sa aktivnostima i stavovima mladih DNS-a. 

Predsjednik Organizacije mladih DNS-a Momčilo Žugić naveo je da je na sjednici Predsjedništva Organizacije mladih DNS-a raspravljano o idejama i planu aktivnosti čiji je cilj zaštita prava omladinskih organizacija i mladih u Republici Srpskoj. 

On je istakao da su ideje mladih DNS-a integrisane u društvene tokove, te da članovi mladih ove stranke učestvuju u kreiranju Omladinske politike Republike Srpske i u svim debatama u vezi sa pitanjima mladih, kao što je nadavno održana debata o ulozi mladih u evropskim integracijama u BiH.

"Organizacija mladih DNS-a prijedlozima upućenim poslaničkom klubu ove stranke u parlamentu Srpske i funkcionerima DNS-a u izvršnoj vlasti nastoji da utiče na kreiranje boljeg orkruženje za mlade u Srpskoj", kaže Žugić. 

Prema njegovim riječima, s ciljem poboljšana položaja mladih na današnjoj sjednici raspravljano je i o mogućnosti saradnje sa mladima SNSD-a, Socijalističke partije i drugim političkim i nevladinim organizacijama. 

Žugić je rekao da je kao mjesto održavanja sjednice Gradiška izabrana zbog rasta povjerenja njenih građana prema politici ove stranke. 

On je dodao da i građani u cijeloj Republici Srpskoj prepoznaju politiku i principijelnost političkih stavova DNS, zbog čega u kontinuitetu raste podrška građana ovoj partiji. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )