FOTO: null

Sinoć je u Gradskoj biblioteci “Filip Višnjić” u Bijeljini Organizacija mladih Demokratskog narodnog saveza Bijeljina /DNS/ u saradnji sa Aktivom žena DNS-a Bijeljina održala akciju dodjele školskog pribora za najmlađe školarce.

U sklopu ove akcije održana je i predstava za najmlađe školarce koju su izveli glumci iz glumačkog udruzenja "Maslačak". Oni su izveli predstavu pod nazivom "cile pile".

Ovoj akciji se odazvao veliki broj školaraca, što dokazuje i broj od 200 podjeljenih paketa školskog pribora.

Predjsednik Organizacije mladih Demokratskog narodnog saveza Bijeljina /DNS/ Žiko Savić rekao je da je ovo obilježavanje početka školske godine u organizaciji Odbora mladih i Aktiva žena DNS-a Bijeljina. 

"Organizovali smo predstavu prilagođenu najmlađem školskom uzrastu, ovo je jedna u nizu ovakvih i sličnih akcija koje organizuje naša organizacija, pored predstave obezbjedili smo prigodne poklone za nase najmlađe sugrađane u vidu školskog pribora, takođe napominjemo da smo donirali i određeni kontigent školskog pribora Gradskoj biblioteci gdje se redovno održavaju radionice za djecu predškolskog uzrasta vrtića "Čika Jova Zmaj", rekao je Savić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )