FOTO: glassrpske

Dvadesetdevetogodišnja žena podijelila je nedavno na Reditu svoju prilično nevjerovatnu priču o događaju koji joj je srušio porodičnu idilu.

Ispričala je kako je njen muž (31) uradio test očinstva za njihovu petogodišnju kćerku.
 
Na opšte iznenađenje, rezultati su bili negativni, što je značilo da on nije biološki otac njihovog djeteta. Potpuno slomljena, žena je tvrdila da jednostavno ne zna kako se to dogodilo i da je plakala po cijeli dan otkad su rezultati stigli.
 
Uvjeravala je sve da nije prevarila svog muža, da ga voli, da su zajedno od fakulteta i da je on ljubav njenog života.
 
Priznala je da je ranije imala dvije veze, ali da je to bilo prije nego što su se ona i muž uopšte upoznali. Bila je ubijeđena da niko drugi ne može biti otac njenom djetetu, ali rezultati su govorili drugačije.
 
Pritom, njoj nije bilo jasno zašto je njen muž uopšte uradio taj test jer ga ona nikada ne bi prevarila. Ali to se desilo i on je pomislio da nije tata njihove kćerke.
 
Očajna žena je priznala da nije znala kako da ga ubijedi u suprotno i da je bila zaista prestravljena.
 
Burna reakcija muža
 
Priča dalje ide ovako – narednih mjeseci muž se sasvim promijenio, bio je hladan i sumnjičav.
 
Stalno je želio da provjeri njen telefon, udaljio se i od kćerke, ostajao je duže na poslu, čak i poželio da žena ode iz kuće.
 
U jednom trenutku je priznao da je test uradio jer je posumnjao da kćerka može da ima plave oči na djeda i babu sa majčine strane.
 
Mučna borba da dokaže vjernost
 
Agonija se za ovu ženu nastavila, ali ona je odlučila da dokaže da je nevina.
 
Spremila je spisak testova koje je željela da urade i na kraju su se oboje dogovorili.
 
Muž je rekao da i dalje voli njihovu kćerku i obećao je da više neće gurati ženu od sebe, iako je ona osjećala da joj on i dalje ne vjeruje.
 
Šok preokret
 
"Uradili smo nekoliko testova. I onda se ispostavilo da naša kćerka nije ni moja biološki. To je bilo toliko šokantno da smo oboje ostali bez riječi", ispričala je.
 
Potom su dali izjave policiji i riješili da tuže bolnicu u kojoj se porodila.
 
Najstrašnije je bilo što nisu znali šta se desilo njihovoj pravoj bebi.
 
Plašili su se da će im kćerka koju su odgajali biti oduzeta, a istovremeno su željeli da znaju gdje im je biološka kćerka i da li je dobro.
 
Srećan kraj
 
Onda je žena objavila nastavak ove njihove nevjerovatne priče.
 
Muž i ona su uspjeli da pronađu svoju biološku kćerku. Nju je zbog greške bolnice uzeo drugi par, kom je oduzeta kad se saznalo da nije njihova.
 
Pravi roditelji su odmah počeli s procesom usvajanja. Objasnili su kćerki koju su odgajali da će dobiti sestru i da je i dalje mnogo vole.
 
Djevojčica je bila oduševljena, a cijela porodica je onda riješila da se odseli iz grada na neko bolje mjesto, prenosi "Brajt Sajd".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )