FOTO: n1

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
 
Osobe iz vaše prošlosti mogu se pojavljivati tokom ovog mjeseca, ali bez obzira na vašu pojačanu sentimentalnost i određeni žal za nekim vremenima i ljudima - vi ipak idete naprijed, ka nekim novim ljubavima.
 
Bik
 
Prva polovina maja baca fokus na promjene koje se dešavaju u saradničkim odnosima, u poslovnim partnerstvima i poslovnom okruženju. Period nešto lošije komunikacije sa onima sa kojima radite, mogućnosti za nesporazume i greške.
 
Blizanci
 
Pojačan stres u prvoj polovini mjeseca se može odraziti na vaše zdravlje. Osjetljivi su stomak, pluća, urogenitalni trakt. Iako je suštinski odnos sa partnerom prilično korektan, čak možete u prvoj polovini mjeseca imati par jako lijepih zajedničkih akcija, planova ili dešavanja
 
Rak
 
Šareniš od dešavanja i osjećanja u vašim emotivnim relacijama. Čak i one najstabilnije veze mogu povremeno trpjeti zbog lošije komunikacije ili nerazumijevanja sa partnerom. Moguća su preispitivanja - onoga što želite, samog odnosa, vaših osjećanja.
 
Lav
 
Trenutna finansijska stabilnost je vrlo prividna i može narušiti - pogotovo ako vi budete nesmotreni u rukovanju novcem. Povedite više računa o tome gdje vam odlazi novac.
 
Djevica
 
Tokom prve nedjelje maja može doći do vrlo zategnute komunikacije između partnera i vas. Neke stare, a neriješene teme izaći će na dnevni red i neće biti lako napraviti kompromis i stabilizovati situaciju.
 
Vaga
 
Potrebne su veće promjene u načinu ishrane. Ako se ne osjećate dobro u sopstvenoj koži - vrijeme je za fizičku aktivnost i više relaksacije. Mogući su problemi sa alergijama.
 
Škorpija
 
Pun Mjesec i pomračenje u vašem znaku u prvoj nedjelji maja može biti okidač za lošiju komunikaciju sa partnerom, pogotovo ako postoje teme i situacije koje u nekom ranijem periodu niste do kraja riješili.
 
Strijelac
 
Potreba da više obratite pažnju na sebe i svoje navike. Neophodno je rješavati sitne zdravstvene probleme, ne odgađati ih. Hronični bolesnici mogu imati češće tegobe tokom ovog mjeseca.
 
Jarac
 
Mars je do kraja druge dekade mjeseca u vašem partnerskom polju - što govori o povišenoj energiji koja dolazi od strane voljene osobe, sa kojom vam povremeno nije lako izaći na kraj.
 
Vodolija
 
Čas odlično, čas baš i ne. Vodolije će imati jako lijepe periode ispunjene emocijama i bliskošću, ali i momente u kojima može doći do varnica između voljene osobe i vas.
 
Ribe
 
Nove ljubavi su apsolutno aktuelne, nemojte se zaglavljivati u prošlosti. Šta više - neka od tih novih osoba vam može donijeti baš onu ljubav kakvu ste iščekivali. Ne jurcajte na šest strana odjednom, fokusirajte se na prioritete.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )