FOTO: glassrpske

Utakmica između Argentine i Saudijske Arabije pokazala je zašto je fudbal lijep, da su senzacije moguće i daje nam dodatnu vrstu samopouzdanja pred Brazil, poručili su srpski fudbalski reprezentativci Filip Đuričić i Nemanja Gudelj.

 
"Videli smo da je sve moguće, Saudijska Arabija je pobedila Argentinu, ali će naša utakmica protiv Brazila sigurno da bude drugačija. Kao i uvek fokus je našoj igri, kao i dosad, bitno je da verujemo u sebe i svoje kvalitete", rekao je Đuričić na konferenciji za medije u Dohi.
 
Gudelj se nadovezao na Đuričićeve riječi i dodao da je atmosfera u ekipi sjajna, kao i da su velika očekivanja od nacije dodatni motiv.
 
"Sami smo zaslužili velika očekivanja kroz kvalifikacije i sada je nama da ta velika očekivanja opravdamo", istakao je Gudelj.
 
Na pitanje da li su brazilski bekovi Danilo i Aleks Sandro "slabe tačke" Đuričić se nasmejao i rekao:
 
"Slabe tačke fudbaleri Juventusa? Siguran sam da Brazil ima mane, ali ne bih da ih otkrivam".
 
Ali, otkrio je da je meč protiv Brazila ostvarenje dečackog sna, s obzirom na to da mu je u Kataru, baš kao i Gudelju, prvi Mundijal u karijeri.
 
"Kao dečak ispred zgrade sam igrao fudbal i sanjao finale Svetskog prvenstva protiv Brazila. Epilog sigurno pretpostavljate, a voleo bih da sada bude isti", rekao je Đuričić.
 
Gudelj je naglasio da pritisak o kome se stalno priča ne predstavlja problem i dodao da je najvažnije da su svi spremni.
 
"Jedva čekamo utakmicu, nebitno je ko će igrati, tim je iznad svakog od nas i spremno dočekujemo meč", istakao je Gudelj.
 
Utakmica između Brazila i Srbije igra se u četvrtak od 20 sati.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )