FOTO: InfoBijeljina

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević čestitao je svim ženama 8. mart, te im poželio da ih svi poštuju i budu im zahvalni tokom svih dana u godini, a ne samo na ovaj dan.

Đurđević je podsjetio da se navršilo 111 godina otkako je 8. mart ustanovljen kao Međunarodni dan žena, te ukazao da borba za ženska prava i ravnopravnost traje i dalje, iako je civilizacija mnogo toga promijenila u društveno-političkom položaju žena i mnoge greške ispravila.
 
"Danas treba još glasnije govoriti koliko ste hrabre i snažne, da ste čvrsti stubovi svojih porodica i našeg društva i da ste nas kroz istoriju zadužile predanim radom, brigom za porodicu, ali i svojim glasom i društvenom aktivnošću", istakao je predsjednik Skupštine grada Bijeljina.
 
On je poručio da će društvo, koje postigne punu ravnopravnost žena sa muškarcima, zasigurno biti naprednije, humanije i slobodnije.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )