FOTO: InfoBijeljina

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je Srni da je, ako se uzmu u obzir dosadašnja retorika bošnjačkog člana Predsjedništva Šefika DŽaferovića, kao i njegova ratna prošlost, teško povjerovati u njegove dobre namjere u posjeti ovom gradu.

"Smatram da gradonačelnik LJubiša Petrović nije u potpunosti svjestan širih političkih procesa u ovoj zemlji, tako da je izmanipulisan i pristao je da odigra ulogu koju mu je namijenila sarajevska politika, što nije dobro za naš grad", ukazao je Đurđević.
 
On je napomenuo da sve nacionalne zajednice u Bijeljini rade i žive uvažavajući jedne druge i sarađujući na svim ključnim strateškim pitanjima.
 
"Ovo je grad otvoren za sve ljude, oduvijek bio i nadamo se da će takav i ostati", rekao je Đurđević.
 
Povodom najave današnjeg sastanka Petrovića sa DŽaferovićem juče su se oglasili i veterani iz "Garde Panteri", koji su tražili da bude otkazan jer, kako su istakli, za njih on predstavlja provokaciju i vrijeđa ih.
 
Iz Predsjedništva BiH najavljeno je da će DŽaferović danas boraviti u Bijeljini, gdje će se sastati sa gradonačelnikom LJubišom Petrovićem, a potom i sa delegacijama bijeljinskog i Medžlisa Islamske zajednice Janja.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )