FOTO: undefined

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković odustao je od mastersa u Sinsinatiju, koji je na programu od 15. do 21. avgusta, prenio je portal Tennis world USA.

Ðoković je u Beogradu i čeka eventualne pozitivne vijesti oko mogućnosti da bi mogao da zaigra na posljednjem Gren slem turniru u sezoni, US openu (od 29. avgusta do 11. septembra).
 
A kako prenosi britanski Tajms, postoji nada da bi prilike u SAD mogle da se okrenu u korist srpskog tenisera.
 
Naime, američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti donio je niz novih mjera koje idu u prilog nevakcinisanim osobama i izjednačavaju njihova prava sa vakcinisanim građanima.
 
Za početak to će se odnositi na mjesta poput restorana ili škola, ali za sad i dalje ostaje na snazi odluka da nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD.
 
Ipak, slabljenje mjera za nevakcinisano stanovništvo Amerike daje Novaku kakvu-takvu nadu da bi mogao da igra u Njujorku, gdje je prošle godine poražen u finalu od najboljeg tenisera svijeta Danila Medvedeva iz Rusije.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )