FOTO: RTRS

Novak Đoković istakao je veliko rivalstvo sa Hrvatskom, uoči duela dvije zemlje u polufinalu Dejvis kupa.

Srbija i Hrvatska igraće sutra od 16 časova u Madridu.

U deset međusobnih duela, Srbija je slavila devet puta, ali Hrvati ove godine imaju sjajan tim.

- Rivalstvo je veliko, mi smo komšije. Uvijek je to neki dodatni pritisak, motiv, obje zemlje žele pobjedu. Bez obzira šta se dogodi na terenu, ono šta je bitno jeste da postoji poštovanje i prijateljstvo na terenu i van njega. Siguran sam da će oba tima dati sve za pobjedu. Nije u pitanju samo polufinale. Već duel Srbije i Hrvatske, Hrvatske i Srbije, što ima poseban značaj za nas - rekao je Đoković.

Đoković je podsjetio na velike duele sa Marinom Čilićem, istakao sjajne igre Borna Goja na DK, te naglasio moćan dubl Mektića i Pavića.

- Hajde da vidimo šta će se desiti, nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl. Imamo dan za odmor, dan je dug. Kada niste na terenu, emotivno ste tu, navijate, podržavate sunarodnike, stvarno je razlika velika. Lijepo je kada imate dan više da se odmorite i da skupite energiju. Imamo dobru hemiju, možemo da pobijedimo i to nam je cilj, veoma smo motivisani - jasan je najbolji teniser planete.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )