FOTO: Srpska Info

Njena pjesmica ima preko dva miliona pregleda na Tviteru, a ona zna brojiti samo do 20.

S gotovo 25.000 pratilaca na Tviteru i dvostruko više na Instagramu, muzičar Tom Rosental nije nepoznat na društvenim mrežama. Ali kada je najnovija objava ovog muzičara postala viralna, to je dugovao više svojoj trogodišnjoj kćerki nego vlastitoj kreativnosti.

Dok se Rosental priprema za evropsku turneju, njegova kćerka Fen imala je svoj trenutak slave s pjesmicom o dinosaurima koji su živjeli svoj život, zaljubljivali se i tragično završili, a koja je na Tviteru preslušana preko dva miliona puta.
Prema riječima oca, “Zaljubljeni dinosaur” (“Dinosaurs in love”) je njena prva samostalna kreacija. Kao otac koji je muzičar, on stalno ohrabruje Fen i njenu stariju sestru, šestogodišnju Bes, da same komponuju svoje melodije.

Fen je sama napisala sve riječi pjesmice, a tata joj je malo pomogao oko melodije. Rosental je opisao sebe kao običnog čovjeka koji pjeva pjesme u zabavnom, indi stilu, dok njegova djeca obično pjevaju pjesmice o životinjama.

– Samo sam ih pustio ludovati bez obzira na to šta će se  dogoditi – rekao je za CNN. Ipak, slava nije uobrazila Fen. Ona zna brojiti samo do 20 i nije mogla razumjeti kada joj je tata rekao koliko je ljudi odslušalo njenu pjesmicu. Poslušajte i vi PJESMICU ove divne talentovane djevojčice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )