FOTO: null

S ljeta krenu pripreme za svadbu… Razni običaji, kako domaći, tako i oni koje smo pokupili od drugih naroda… Jedan od njih je i proslava djevojačke/momačke večeri.

U narodu druženje poznato po okupljanju kuma, rodica i najbližih drugarica buduće mlade. Uz pjesmu i veselje, do ranih jutarnih sati. Da se mlada u bračne vode isprati kako dolikuje.

Upravo jedno takvo, nezaboravno veče imala je i Bijeljinka Tatjana Lazić. Prošle subote u Etno selu Stanišići.

Prijatno druženje u prirodi, pod vedrim nebom organizovalo je 15-ak Tatjaninih bliskih prijateljica koje su joj priredile nesvakidašnju noć.

Obučene u crveno-bijele kombinacije, dotjerane, raspoložene i srećne što se, njima veoma draga i voljena, Tatjana udaje, organizovale su i vožnju vozićem, fotografisanje, večeru, a svojom mladošću upotpunile su dobru atmosferu.

“Iznenadila sam se, prijatno. Nisam mogla da vjerujem da spremaju ovako nešto. Volim moje prijateljice”, istakla je za portal InfoBijeljina Tatjana Lazić.

Kako saznajemo, buduća kuma imala je najviše udjela u spremanju ovog iznenađena, a kako je sve proteklo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )