FOTO: null

Danas je Djeda Mraz posјetio i Ugljevik , gde su mu mališani iz vrtića “Duško Radović” u Centru za kulturu Ugljevik priredili radostan doček u vidu novogodišnjeg programa.

Uz veoma lijep i raznovrstan program koji je obuhvatio igru, glumu, ples i zajedničko druženje, najmlađi Ugljevičani  dočekali su Djeda Mraza pravim ovacijama.

Za djecu je dolazak Djeda Mraza poseban događaj, jer on kod djece pored radosti i poklona, koje obavezno donosi, razvija maštu i kreativnost. Većina nas kad se sjeti svog djetinjstva i Djeda Mraza to čini uvijek sa lijepim uspomenama. Djed Mraz je jedino stvorenje koje kod djece uvijek mami osmjeh na licu i lijepo raspoloženje.A mislim da je jedan od smisla življenja svih bića na planeti - dječiji osmijeh, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kaže Predrag Vujević direktor Centra za kulturu Ugljevik.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić,  koji je prisustvovao radosnom događaju dolaska Djeda Mraza u Ugljevik,  obećao je da će lokalna vlast učiniti sve da se djeci obezbjedi sve da imaju srećno djetinjstvo, bez obzira na sve probleme koji tište odrasle.

Djeda Mraz je ugljevičke mališane obradovao Novogodišnjim čestitkama i paketićima, nakon čega je nastupilo veselo druženje uz improvizovanu vožnju sankama i nezaobilazno fotografisanje.

Piše : Snežana  Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )