FOTO: srpskainfo

Ako se na Balkanu mahom kaže "Pitaće te starost, gdje ti je bila mladost", jedan djed, star oko sedamdesetak, ako ne čak i osamdeset godina, pokazao je da je u starost u boljoj fizičkoj kondiciji od omladinca koji su tek na pragu dvadesete godine.

Naime, on je na nagovor ukućana “Djede, ajde samo jedan”, rekla je starija žena djedu koji je bio i više nego raspoložen da pokaže u koliko dobroj fizičkoj kondiciji se nalazi.
 
Međutim, djed, najvjerovatnije iz Crne Gore, se tu nije zaustavio, te je nastavio da radi sklekove, te je uradio čitavih deset sklekova.
 
U videu koji je inicijalno objavljen na Instagram stranici Podgorički vremeplov, vidi se kako je deka na očigled svojih ukućana, uživao u fizičkim vježbama, a sudeći prema riječima mlađe osobe iz klipa, ovo mu nije prvi put da ovako održava vitalnim svoj organizam, prenosi Blic.
 
“Ja ne mogu ni dva, a on cijelih jedanaest ko iz šale”, “Svaka mu čast”, “Au, djed ima skoro sto godina, a ko mladić”, samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave u videu komentara na društvenim mrežama.

Snimak ovog vitalnog starca pogledajte OVDJE .
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )