FOTO: desavanjaubijeljini.com

Priča o zdravstvenim problemima i borbi za život mlade Aleksandre Lazić (26) iz Trnjaka kod Bijeljine, studentkinje biologije na Novosadskom univertitetu, kojoj je dijagnostifikovana disfunkcija jetre, izgleda, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nakon što su mediji objavili Aleksandrinu potresnu priču, mnogi su se uključili u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za njen odlazak na specijalističke preglede u Zagreb.

Ove dvije trinaestogodišnje djevojčice, sestre Ljubica i Zorica Mrkaljević, učenice sedmog razreda Osnovne škole “Meša Selimović”  u Janji odlučile su, uz odobrenje majke Nataše, da danas, od petnaest do 18 sati pjevaju etno pjesme na Gradskom trgu i da se na taj način uključe u prikupljanje pomoći za Aleksandrino liječenje.

“One su mi same predložile, nakon što su na portalima vidjele priču o Aleksandrinoj borbi za život i ozdravljenje, da na ovakav način pomognu. Pjevaće tri sata poznate etno – pjesme. Inače, moje kćerke se bave etno – muzikom. Večeras ćemo, ono što prikupimo, odnijeti Aleksandri”, kaže Nataša Mrkaljević.

Svi oni koji žele da pomognu liječenje Aleksandre Lazić iz Trnjaka mogu pozvati Darka Jakšića iz Trnjaka na broj : 066/991 -346.

Telefoni Aleksandrinih roditelja su: Majka Nada Lazić – +387 65 866 552 i otac Andrija – +387 66 735 441.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )