FOTO: null

Preduzeće Elektro-Bijeljina obilježilo je danas krsnu slavu Svetog proroka Iliju i uspješnu poslovnu godinu u kojoj su, prema riječima direktora Zlatana Lazarevića, distributivni gubici svedeni na evropski prosjek.

"U prvoj polovini godine ditributivni gubici u energetskoj mreži smanjeni su za 0,11 odsto i sada su 8,59 odsto, što je evropski nivo", rekao je Lazarević. 

On kaže da je to najvećim dijelom rezultat stalne kontrole u borbi protiv neovlaštene potrošnje. 

"Trudimo se da kupcima obezbijedimo što bolje uslove u snabdijevanju i stalno unapređujemo usluge", istakao je Lazarević i podsjetio da su u protekle dvije godine završeni kapitalni programi rekonstrukcije čvornih trafo-stanica. 

Narodni poslanik Zlatko Maksimović čestitao je slavu rukovodstvu i svim zaposlenim u "Elektro-Bijeljini" i rekao da ovo javno preduzeće ima ogroman značaj za lokalnu zajednicu, a za njegov uspješan rad i zadovoljstvo kupaca važna je podrška i dobra saradnja sa gradskim vlastima. 

Sveštenik Zoran Petrović je u obraćanju nakon lomljenja slavskog kolača uporedio čovjekov dom bez struje sa čovjekom bez vjere, hladan i umnogome beskoristan, te pozvao na istinsku, radosnu vjeru za čovjeka, njegov brak i porodicu, kao i za firmu. 

Obilježavanju krsne slave u sjedištu preduzeća u Bijeljini prisustvovali su brojni privrednici i predstavnici javnog i kulturnog života grada. 

Slava "Elektro-Bijeljine" istovremeno se obilježava i u poslovnim jedinicama preduzeća u Zvorniku, Ugljeviku, Bratuncu i Vlasenici. 

"Elektro–Bijeljina" ima više od 900 zaposlenih, a pokriva teritoriju 13 lokalnih zajednica sa više od 100.000 kupaca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )