FOTO: infobijeljina.com

Goran Gašić, direktor bijeljinskog Vrtića „Dragan i Zoran“, izjavio je za portal InfoBijeljina da je požar koji je izbio jutros u ovom obdaništu izazvan kvarom na elektroinstalacijama u vešeraju.

- U pitanju su bile električne instalacije u vešeraju, ali blagovremenom intervencijom svih zaposlenih, zatim Teritorijalne vatrogasne jedinice i Policijske uprave Bijeljina, regulisali smo i riješili problem. Ono što je najbitnije, jeste da su djeca pravovremenom intervencijom evakuisana u dvorište – istakao je Gašić za portal InfoBijeljina.
 
On je naglasio da vatra nije prijetila da zahvati druge prostorije, ali da su djeca i svi zaposleni odmah izašli u dvorište.

 
- Roditelji ne treba da brinu, djeca su na sigurnom. Uputili bismo apel, ako danas mogu po svoje mališane da dođu ranije, kako bismo mogli da sredimo prostorije i da već sutra radimo u punom kapacitetu. Zahvalio bih i roditeljima koji su se našli u objektu u vrijeme požara i pružili nesebičnu podršku da potencijalnu štetu svedemo na minimum – dodao je Gašić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )