FOTO: InfoBijeljina

Nakon što je juče na sjednici Skupštine akcionara AD “Komunalac” Bijeljina gradonačelnik Ljubiša Petrović smijenio članove Nadzornog odbora, v.d direktora preduzeća Diko Cvjetinović podnio je ostavku.

- Pored svih dosadašnjih opstrukcija od strane gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića navedenih u mojoj ostavci, isti je na jučerašnjoj skupštini akcionara inicirao smijenu tri člana Nadzornog odbora ad "Komunalac" Bijeljina, a odmah zatim i nezakonito imenovao 3 od 5 članova nadzornog odbora, odlučio sam da podnesem neopozivu ostavku na mjesto direktora ad Komunalac Bijeljina", navodi se u saopštenju.

Cvjetinović navodi da se na ovaj korak odlučio jer ne želi učestvovati u pravnom nasilju u režiji Ljubiše Petrovića i njegovih saradnika.


- Jednostavno, ne želim biti direktor preduzeca koje ima nezakonito izabran nadzorni odbor. Ja sam ozbiljan čovjek, AD "Komunalac" Bijeljina je ozbiljno i strateško komunalno preduzeće u Bijeljini koje je do sada poslovalo pozitivno i u skladu sa zakonom, te na ovakav način ne mogu prihvatiti odgovornost da radim i sprovodim odluke nezakonitog kontrolnog tijela kakav je sadašnji nadzorni odbor, ističe Diko Cvjetinović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 4 )