FOTO: InfoBijeljina

Bijeljinka Dijana Stevanović, vlasnica salona ljepote “DijanaS”, kaže da je to njena ne samo primarna profesija, nego i ljubav, ali se prisjetila i perioda kada je bila član obezbjeđenja nekadašnjeg libijskog lidera Muamera Gadafija.

“Moja mama je medicinski radnik. Ja nisam nikad ni mislila da ću da se bavim tim poslom. Jako sam kreativna i uvijek sam od malena željela da budem frizer. Ja sam i profesionalni šminker, završila sam Akademiju u Londonu”, ističe ona u emisiji "KAFICA" portala InfoBijeljina.Namjera joj je bila da se bavi tim poslom i otišla je u Libiju.

“Kroz taj posao sam vrlo brzo došla u kontakt sa ljudima koji su sa porodicom Gadafi i tokom vremena stekli su povjerenje i došlo je do tog ponuđenog posla”, prisjeća se ona te dodaje da je ponosna jer je bila dio te imperije.

Gadafija je, dodaje, pratila i na putovanjima i obišla je cijelu Afriku. U jednom momentu joj je, ističe, lično Gadafi rekao da kreću nove obuke za obezbjeđenje, te da bi volio da ona postane dio tog tima.“Došli smo sa putovanja koje je trajalo nekih 12 dana, smjestili smo se u rezidenciju i ja sam dobila poziv da se javim šefu, to je bilo u toku noći, u pola jedan otprilike. Mislila sam da se nešto desilo. Došla sam u kancelariju i on je meni rekao sjedni, da pričamo. Rekao mi je, trebaju da budu nove obuke za obezbjeđenje, ja bih volio da ti, uz to što već radiš, pređeš u obezbjeđenje. Ja sam bila malo u šoku”, kaže Dijana.

Obuke su, kako kaže Dijana trebale krenuti sutradan, a ona ga je pitala kad mora da odgovori na ponudu, a on joj je odgovorio “Odmah”, nakon čega je ona rekla “Hoću”.

Dijana je u Libiji provela 18 godina, a kako kaže bilo je i kritičnih situacija, gdje je i ona morala lično da reaguje. 

Cijelu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 4 )