Dijana Đoković otkrila šta unuk traži od nje "Bako, nemoj bezglutenske daj nam one normalne palačinke"
FOTO: republika

Dijana Đoković ponosna je majka najboljeg tenisera na svijetu, Novaka Đokovića, kao i još dvojice sinova, Marka i Đorđa, a sada je u jednom inetrvju otkrila kakva je kao baka.

Ona je istakla da Novakova djeca, Stefan i Tara, uživaju kod nje i im bake više toga dozvoljeno nego kod mame i tate.

– Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo željeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u djetinjstvo, u period kad su moja djeca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar – ispričala je Dijana.

Na veliku radost Stefana i Tare, baka im priprema omiljena jela kad god joj se ukaže prilika, odnosno kada ih roditelji dovedu u Beograd, prenosi Blic.

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osjete tu toplinu doma kod bake i djeda. Vole moje čuvene palačinke. Uvijek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” – otkrila je uz osmijeh Dijana Đoković u emisiji “Dok anđeli spavaju”.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Vaš komentar

Komentari ( 0 )