FOTO: InfoBijeljina.com

BIJELJINA - Pravoslavnu Novu godinu Bijeljinci su dočekali na trgu uz koncert "Leksington benda" čiji su članovi u ponoć poželjeli da radost praznika u Bijeljini i Republici Srpskoj potraje cijele godine.

Predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković je u novogodišnjoj noći poželio građanima Bijeljine, Republike Srpske i Srbima širom svijeta da im Nova godina donese zdravlje, sreću i veselje.

On je rekao da je praznik u gradu dočekan u divnoj atmosferi i da se organizovanjem novogodišnjih proslava na otvorenom, nakon višegodišnje pauze, Bijeljina svrstala među velike gradove regiona i time značajno unaprijedila i turističku ponudu.

Sretnu i blagoslovenu pravoslavnu Novu godinu sugrađanima, građanima Republike Srpske i svim pravoslavnima u svijetu poželio je i zamjenik gradonačelnika Bijeljine Predrag Jović.

On je zahvalio građanima Bijeljine koji su novogodišnje slavlje zajedno proveli na trgu i poželio da 2020. godina svijetu donese svako dobro.

Za doček 2020. u Bijeljini je prvi put organizovana Dječija nova godina 30. decembra, a novogodišnje slavlje 31. decembra proteklo je uz koncert Marinka Rokvića.

Gradska uprava je za ova slavlja iz budžeta lokalne zajednice izdvojila 70.000 maraka.

Ranije je najavljeno da će na centralnom trgu od 15. januara biti postavljeno klizalište.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )