FOTO: null

Zdravstvene ustanove i preduzeća za snabdijevanje vodom, električnom energijom, te prevoz putnika i vatrogasna jedinica u Bijeljini radiće 1, 2. i 9. maja u obimu koji zadovoljava funkcionisanje njihove osnovne djelatnosti potrebne za pružanje usluga građ

Ova preduzeća obavezna su da organizuju i obezbijede rad dežurstva za vrijeme praznika, a one ustanove koje u svojim redovnim aktivnostima imaju organizovan rad za neradne/praznične dane nemaju ovu obavezu, saopšteno je iz gradske uprave. 

Prema odluci gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, radi zadovoljenja neophodnih potreba građana za snabdijevanjem osnovnim životnim artiklima kao i drugih potreba, u petak, 1. maja, radiće samo prodavnice sa prehrambenom robom i mesare najduže do 12.00 časova, a u subotu, 2. maja, kao i 9. maja, mogu da rade privredna društva i preduzetnici najduže do 15.00 časova. 

Apoteke, prodavnice pogrebne opreme, veterinarske ambulante i ugostiteljski objekti mogu raditi redovno radno vrijeme za vrijeme republičkih praznika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )