FOTO: srpskainfo

Otac, inače austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, u Zagrebu je ubio svoje troje maloljetne djece.

Pronašli smo troje djece bez znakova života te se sumnja na krivično djelo ubistva. Uviđajem rukovodi zamjenica Županijskog državnog tužilaštva, saopštila je policija.
 
Majka ubijene djece nije bila u Zagrebu
Kako je Jutarnji list prvi objavio, tijelo četverogodišnjaka bilo je u spavaćoj sobi, a tijela blizanaca, dječaka i djevojčice (7), pronašli su u dnevnom boravku gdje su još bile igračke.
 
Nakon što je ubio djecu, pokušao je ubiti i sebe, otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica, objavila je HINA.
 
U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem. U policiji kažu da u toj porodici ranije nije bilo “postupanja po problematici porodičnog nasilja”.
 
Otac je radio u uglednim austrijskim lizing kućama, a u Beču ima svoju konsultantsku firmu.
 
Na društvenim mrežama ostavio je oproštajno pismo. Napisao je: “Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu”.
 
U oproštajnom statusu spomenuo je loše odnose svoje bivše supruge i sadašnje partnerke koja ga je zbog toga ostavila te probleme s novcem. Dodao je i kako se pokušavao vratiti na posao.
 
Spomenuo je i “braću iz masonske lože” koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i brata koji su mu pomogli koliko su mogli.
 
Kako se može naći na internetu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora i pet godina kao šef međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, sedam godina je radio na liderskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u firmama Alcatel Austria i AKG Acoustics.
 
Otac ubijene dece stalno je objavljivao fotografije sa preslatkim mališanima na Fejsbuku, a među ostalim informacijama o sebi, na ovoj društvenoj mreži naveo je i da je razveden.
 
Kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, roditelji ubijene djece su razvedeni i djeca je trebalo da provedu vikend sa ocem.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )