FOTO: Avaz.ba

Bokser iz Prijedora Dražan Janjanin za medije je otkrio sve detalje saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić. Janjanin se nalazio na suvozačevom mjestu u BMW, koji se sudario s Kuzmićevim Porscheom.

Janjanin je, takođe, istakao kako ima nekoliko šavova na ruci i povreda po tijelu, ali kako je uspio izbjeći ozbiljnije povrede.

- Taj automobil se odjednom stvorio ispred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban, pa je pobjegao i udario u bankinu. Da nas je udario direktno, pitanje je bismo li ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj, zadnji lijevi točak te vrata, taj auto je projurio još 200 metara dolje - rekao je Janjanin.

Ispričao je kako su se iz Porschea čuli glasna muzika i jauci.

- Otišli smo do drugog automobila koji je bio prevrnut. Čula se glasna muzika i da neko zapomaže. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta - kazao je bokser.

Podsjećamo, Kuzmić se vraćao sa svadbe i nakon nesreće je hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci, ali je zbog težine povreda hitno prebačen u Beograd.

Kuzmić je rođen u Doboju, a prije nepuna dva mjeseca napunio je 29 godina. U karijeri je, osim Zvezde, igrao i za Golden stejt voriors, s kojima je osvojio naslov prvaka NBA lige 2015. godine te mnoge evropske klubove, među kojima se ističu Panatinaikos i Real Madrid. Sa španskim klubom osvojio je i Euroligu 2018. godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )