FOTO: InfoBijeljina

U požaru koji je večeras namjerno izazvan u Bijeljini nije bilo povrijeđenih lica, ali je pričinjena veća materijalna šteta u kući, rekao je naš izvor.

Kako InfoBijeljina nezvanično saznaje, B.K. iz Bijeljine je prijavila policiji da joj bivši momak prijeti putem telefona da će zapaliti kuću. 

Izvor blizak istrazi dodaje da je djevojka ubrzo saznala od komšinice da joj je kuća u plamenu. 

Na lice mjesta izašli su pripadnici Policijske uprave Bijeljina koji su požar prijavili vatrogascima. 

Sagovornik InfoBijeljina navodi i da su policajci prilikom dolaska zatekli muškarca M.T. koji se sumnjiči da je podmetnuo požar, te ga uhapsili. 

Nakon dojave o požaru pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina su izašli na teren sa dva vozila i šest vatrogasaca. Odmah po dolasku su počeli gasiti vatru i tako spriječili dalje širenje, jer se u blizini nalazi još porodičnih kuća. 

Komšije iznenađene, ali i uplašene zbog ovoga što se dogodilo. 

„Hvala Bogu da su vatrogasci tako brzo došli i da nije bilo povrijeđenih u ovom požaru. Nevjerovatno šta se sve dešava u današnjici. Bojao sam se da će se vatra proširiti i na naše kuće“, rekao nam je kratko jedan od komšija. 

Nakon završenog uviđaja biće poznato kolika je pričinjena materijalna šteta na porodičnoj kući.  


POVEZANE VIJESTI:

POŽAR U BIJELJINI PODMETNUT Uhapšen osumnjičeni za paljenje kuće

Požar u Komitskoj ulici, vatrogasci na terenu

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )