FOTO: InfoBijeljina

Lice sa inicijalima R.S. uhapšeno je u policijskoj akciji u Bijeljini, nakon što je prilikom pretresa prostorija u kojima živi pronađeno više od pola kilograma kokaina, te pištolj i drugi predmeti koji potiču iz krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, saznaje InfoBijeljina.

U cilju sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotreba opojnih droga, policijski službenici PU Bijeljina na osnovu naredbe Osnovnog suda, a uz saglasnot Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini izršili su pretresanje stana, kao i vozila koje koristi lice R.S.

„Prilikom pretresa prostorija pronađeno je i privremeno oduzeto oko 645 grama kokaina, tablete, veći broj predmeta sa tragovima opojnih droga na sebi, kao i predmeti koji potiču iz krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, kao i jedan pištolj“, rečeno je za InfoBijeljina u policiji.

Od strane policijskih službenika lice R.S. je lišeno slobode.

On je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „neovlaštena proizvodnja opojih droga“ i „nedozvoljena proizovodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, predat u nadležnost na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini. 

POVEZANA VIJEST:

POLICIJSKA AKCIJA U BIJELJINI Zaplijenjeno više od pola kilograma kokaina, jedno lice uhapšeno

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )