FOTO: InfoBijeljina

Pripadnici granične policije na prelazu Rača spriječili su večeras kolegu da izvrši samoubistvo, saznaje InfoBijeljina.

Savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hoffmann rekao je za naš portal da je jedan pripadnik, koji je bio u stanju rastrojstva, pokušao samoubistvo.

„U rejonu međunarodnog graničnog pojasa na prelazu Rača pripadnici Granične policije BiH spriječili su samoubistvo ratstrojenog policijskog službenika naše policije. Nesrećni policajac je pokušao skočiti sa željezničkog mosta u rijeku Savu. Uz asistenciju plovila iz Srbije, i plovila Granične policije BiH, policajac je izvučen na obalu rijeke gdje mu je ukazana prva pomoć i isti je transportovan u mjerodavnu ustanovu u Bijeljini“, rekao je za InfoBijeljina savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hoffmann.

U Policijskoj upravi Bijeljina su rekli da je večeras u 19.05 časova prijavljeno od strane Granične policije, da se njihov policijski službenik B.J. poslije smjene na Graničnom prelazu Rača popeo na stari most na rijeci Savi i prešao na drugu stranu ograde sa namjerom da skoči, odbijajući bilo kakav kontakt.

„Na lice mjesta upućeni su policijski službenici PU Bijeljina. Prije dolaska policije on je skočio sa mosta, a ekipe su ga uspjele izvući“, rekli su za InfoBijeljine u policiji.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )