FOTO: InfoBijeljina.com

Efikasnom i brzom intervencijom Policijske uprave Bijeljina rasvijjetljeno je krivično djelo "razbojništvo" koje je izvršeno u poslovnici "Sparkasse banke" Bijeljina.

"Policijskoj stanica Bijeljina je oko 11.00 časova prijavljeno da je u banci ''Sparkasse'' u ulici Gavrila Princia izvršeno krivično djelo razbojništvo. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i utvrdili da je od strane NN muškog lica izvršeno krivično djelo uz pretnju upotrebe vatrenog oružja", rekli su za InfoBijeljina u policiji. 

Dodaju i da je utvrđeno da je nepoznato muško lice elektrošokerom onesposobilo radnika obezbjeđenja, a zatim od istog uzeo vatreno oružje, te je uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja od ranice banke otuđio neutvređenu količinu novca. Lice se je nakon izvršenja djela, udaljilo u nepoznatom pravcu. 

"Sve raspoložive policijske patrole nalazile su se na terenu i izvršile su blokadu grada. Zahvaljujući brzom i efikasnom reagovanju policije u izuzetno kratkom vremenskom periodu lice je locirano i lišeno slobode. Slobode je lišeno lice S.B. (1974)  nastanjen u Bijeljini zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo", dodaju iz Policijske uprave Bijeljina.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje korsti lice S.B. u Bijeljini pronađeni su predmeti koji je koristio prilikom izvršenja krivičnog djela, kao i predmeti koji potiču iz izvršenja djela.

Foto: InfoBijeljina

O svemu je obavješteno i Okružno javno tužilaštvo, a postupajući tužilac rukovodi istragom.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela razbojništvo.

POVEZANE VIJESTI:

Bijeljina: Uhapšen pljačkaš banke /FOTO/

Opljačkana banka u Bijeljini, potjera za razbojnicima

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )