FOTO: InfoBijeljina

Do jučerašnje nezgode u Janji kod Bijeljine došlo je najvjerovatnije jer je jedan od vozača u gepeku imao dvije ovce, koje su postale nemirne, te se okrenuo da vidi šta se dešava, a nakon toga prešao u suprotnu stranu i sudario se s vozilom koje mu je išlo u susret, nezvanično saznaje InfoBijeljina.

Podsjećamo, pet osoba, među kojima i dvoje djece, povrijeđeno je juče u direktnom sudaru koji se dogodio na lokalnom putu u Novom naselju Janja.

U nezgodi su učestvovali automobil "ford" kojim je upravljao vozač čiji su inicijali R.DŽ. koji je zadobio tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili, a zadržan je na liječenju, te "mercedes" kojim je upravljao Z.L. koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

 
U vozilu "ford" nalazili su se i putnici H.DŽ. koja je zadobila teške tjelesne povrede i dva djeteta, od osam i tri godine, koja su lakše povrijeđena.

 
Saobraćajna nezgoda se dogodila na lokalnom putu u Ulici Nikole Tesle juče u 17.15 časova. Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )