FOTO: ilustracija

U dogovorenoj tuči Delija i Grobara koja se dogodila sinoć u Dvorovima nastradao je tridesetogodišnji A.P. iz Bijeljine, dok je tridesettrogodišnji B.K. teško povrijeđen. Varnice između bijeljinskih navijača dva beogradska kluba pojavile su se nakon što je prekrečen grafit crveno-bijelih, saznaje InfoBijeljina.

Izvor iz bijeljinske policije navodi da su Zvezdin grafit u centru grada prekrečili navijači Partizana, te da je ubrzo poslije ovog slučaja pretučen jedan navijač crno bijelih, nakon čega je i dogovoren sastanak u Dvorovima. 

„Prvo je dogovoreno da se nađu kako bi razgovarali o prethodna dva nemila događaja, međutim na parkingu hotela „Sveti Stefan“ navijači Zvezde su iz zasjede sačekali grupu Grobara i napali ih drvenim palicama. Nažalost ovaj obračun je završen tragično“, pojašnjava izvor iz bijeljinske policije. 

Policija je danas uhapsila 19 lica koja se sumnjiče da su učestvovala u tuči u Dvorovima kod Bijeljine, a koja je okončana smrću, te će oni nakon kriminalističke obrade biti predati nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje. 

Izvor iz policije za InfoBijeljina dodaje da je prosjek privedenih lica 25 godina, te da je najmlađi maloljetan i ima 17, dok najstariji ima 45 godina. 

Obračun koji se završio tragično potresao je brojne mještane Dvorova. Pitaju se, da li je ovo bilo potrebno da se dogodi, da ode jedan mladi život. 

Za InfoBijeljina nisu željeli da komentarišu, govoreći da ne znaju mnogo toga, te da nisu ništa čuli protekle noći.

Dodaju da se često na parkingu ali i po parkiću u Dvorovima okupljaju mladi, ali nije bilo nereda ovog tipa do sada.  

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )