FOTO: aloonline.ba

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila, prije sedam godine, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, te stavila u zamrzivač.

Lidija M. (45) saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je neutvrđenog dana tokom ljeta 2016. godine u kući u Zemunu ubila svoje novorođeno dijete.
 
Osumnjičena je na saslušanju predstavila svoju odbranu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da okrivljenoj odredi pritvor da ne bi uticala na svjedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti.
 
Po prijemu odbukcionog zapisnika i utvrđivanja uzroka i vremena smrti, biće odlučeno o daljem postupanju.
 
Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorodjenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući na navednoj adresi, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga, prenosi "Telegraf".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )