FOTO: mondo.ba

Nekoliko sati pred meč Crvene zvezde sa Jang Bojsom ulice Berna su "okupirane" navijačima crveno-bijelih. Od reportera MONDA iz Berna Dušana Ninkovića.

Crvena zvezda od 20:45 igra meč sa Jang Bojsom u kome će vjerovatno riješiti svoju evropsku sudbinu, a u Bernu će crveno-bijeli tim pratiti veliki broj srpskih navijača. Oni su četiri sata pred meč okupirali ulice ovog švajcarskog grada i pokazali su da će biti velika podrška na stadionu "Vankdorf". 
 
Reporter MONDA sa lice mjesta Dušan Ninković zabilježio je na ulicama četiri sata pred početak meča veliki broj navijača crveno-bijelih koji su pjevali i skupljali su se kako bi krenuli zajedno na stadion. 
 
Utakmica počinje od 20:45, ali zbog bezbjednosnih provjera i nekoliko prstenova provjere moraće da krenu dosta ranije na stadion, a prve procjene su da će Zvezdu pratiti oko 2.000 "Delija".

Crvenoj zvezdi će trebati još jedno "Čudo u Bernu" i pobjeda kako bi osigurali treće mesto u grupi, a pred meč je naš reporter obišao stadion "Vankdorf"  i donio utiske odatle, a mogli smo i da vidimo o čemu piše švajcarska štampa pred ovu utakmicu. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )